صينيه الخضار باللحمه المفرومه والبشاميل من الشيف ايمن العطار




المقادير


ربع كيلو كوسه + ربع كيلو جزر + ربع كيلو قرنبيط + ربع كيلو بسله+بصله كبيره مفرومه
نصف كيلو لحم مفروم + ملح وفلفل وكزبره ناشفه + باشميل + جبنه رومى مبشوره 

الطريقة

يتم تقطيع الخضار على شكل مكعبات متوسطه الحجم بعد غسله جيدا
ثم يتم سلقه نصف سلق وبعد ذلك فى حله على النار يتم وضع كميه قليله من الزيت او الزبده 
ثم يتم وضع اللحمه المفرومه الى ان تعصج
ثم يتم وضع الخضار والملح والفلفل والكزبره مع اللف جيدا حتى تشوح
يفضل وضع بلح جوز الطيب مبشوره
ثم يوضع فى صينيه مدهونه باشميل يتم وضع الخضار فى الصينيه ثم نضع الباشميل على وجه الصينيه وبعض من الجبنه المبشوره
ثم تدخل الفرن لمده 15 دقيقه على درجه حراره 170 درجه حتى يحمر الوجه 

بالهنا والشفا

الشيف ايمن العطار

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :