الجريك سلاط او السلطه اليونانى من الشيف ايمن العطار




المكونات

 
طماطم مقطعه مربعات
خيار مقطع مربعات
فلفل اخضر رومى مقطع مربعات
زيتون اسود فيليه بدون بذر طبعا
جبنه بيضاء مقطعه مربعات
خص مقطع مربعات كابوتشا او بلدى
بصل حلقات رفيعه جدا
ملح وزعتر وزيت زيتون وعصير ليمون


طريقه العمل 


بنقلب كل المكونات مع بعضها عدا الجبنه والبصل يعنى الفلفل والطماطم والخيار والخص والزيتون
وبنحط عليهم الملح وعصير الليمون وزيت الزيتون والزعتر ونحطهم فى بوله التقديم وعلى الوجه بحط الجبنه والبصل وكميه بسيطه من الزعتر زى ما انا عامل فى الصوره كده وتقدم كوجبه رئيسيه او كفاتح شهيه بكميه بسيطه


وبالهنا والشفا

الشيف ايمن العطار

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :