طريقه عمل الباذنجان الميلانزانى من الشيف ايمن العطار


المكونات
باذنجان مقشر ومقطع اسلايز زى باذنجان المسقعه
طماطم اسلايز
جبنه مودزاريلا اسلايز
اعشاب ريحان زعتر وروزمارى ملح وفلفل ابيض جبنه بارميزان او رومى مبشوره
صوص طماطم متبل بالاعشاب 


طريقه العمل 


بعد تقشير الباذنجان بتبله بالملح والفلفل والاعشاب اللى انا قلت عليه وباخده مقلى فى طاسه والافضل لو عندى جريله بسويه على الجريله وبعدين بركنه على جنب
وفى صينيه بحط فيها كميه من صوص الطماطم ثم واحده من البازنجان ثم الطماطم ثم المودزاريلا بحيث انهم يكونوا فوق بعض طبقات فوق بعضها لحد متنتهى معايا الصينيه بحط كميه بسيطه من صوص الطماطم اللى باقى عندى وبعدين بياخد جراتان مع الجبنه المبشوره او وش فى الفرن بسيط جدا يعنى لمده 5 دقايق مش اكتر 


 وبالهنا والشفا

الشيف ايمن العطار

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :