المكونات
1 كيلو دقيق
600 جرام زبده
3 بيضه
ابيكنج بودر
1 فانيليا
250 جرام سكر بودره
طريقه العمل
يتم ضرب الزبده مع السكر جيدا ثم نضيف البيض مع العجن جيدا بواسطه العجانه او على اليد ثم نضيف باقى المكونات ولو حبينا اننا نعمل منها نوع شيكولاته بناخد جزء من العجينه ونضيف عليه كاكاو وقطعه زبده زياده عشان ليونه العجينه ترجع تانى وتبقى سهله التشكيل
وبعد كده بشكلها بايدى وبحطها فى صينيه وبتدخل الفرن على درجه حراره 180 درجه لمده من 15 الى 20 دقيقه فقط
وبالهنا والشفا
الشيف ايمن العطار
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا