طريقة عمل المكرونة النجرسكو
الكمية تكفي: 6 أشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقة
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: مكرونة قلم
الحشوه
صدور فراخ مخليه
بصله كبيره مبشورة ناعم
فلفل اخضر
ملح فلفل اسود
كمون كاري
رشه قرفه صغيره
بقدونس
البشاميل
معلقتين ونص كبار دقيق
معلقتين سمنه او زبده
2 كوب حليب سايل
التحضير:
ناخد الصدور و نقطعها صغير اوي وبعدين غسلتها وسيبتها تتصفي كويس
وناخد البصلة وندبلها علي النار
وبعدين نضف الفلفل الاخضر
وبعدين الفراخ بتاعتي ونتبلها بالتوابل
هتنزل مايتها وتستوي فيها
لما وتستوي كويس نضيف رشه بقدونس
الطبخ:
ودلوقتي نسلق المكرونه بتاعتي بالطريقه العاديه وبعدين و نجهز الباشاميل
الاول الدقيق مع السمن لحد ما نشم ريحته
نضيف الحليب شويه شويه
نضيف الملح والفلفل
ناخد شويه بشاميل مع المكرونه ونقلبهم
نرص نص المكرونه تحت ونضيف الحشوه
ونضيف المكرونه التاني
وحطيت باقي البشاميل
ورشه موتزريلا علي الوش
وندخلها الفرن لحد ما تحمر
وناخد البصلة وندبلها علي النار
وبعدين نضف الفلفل الاخضر
وبعدين الفراخ بتاعتي ونتبلها بالتوابل
هتنزل مايتها وتستوي فيها
لما وتستوي كويس نضيف رشه بقدونس
الاول الدقيق مع السمن لحد ما نشم ريحته
نضيف الحليب شويه شويه
نضيف الملح والفلفل
نرص نص المكرونه تحت ونضيف الحشوه
ونضيف المكرونه التاني
وحطيت باقي البشاميل
ورشه موتزريلا علي الوش
وندخلها الفرن لحد ما تحمر
- الخطوة الاخيرة: اشتركي في صفحتنا على فيس بوك
- https://www.facebook.com/houriat.almatba5