المكونات:
فرخه 8 قطع
2 كوب زبادى
كوب لبن جوز الهند
ملعقه سكر
ملح فلفل
حبهان قرنفل
نصف ليمونه
كركم و بابريكا
2 فلفل احمر حار
قطعه جنزبيل طازج
4 فص ثوم
2 طماطم مقشره
حزمه كزبره خضراء
ارز بسمتى
لوز للتزيين
نصف ليمونه
كركم و بابريكا
2 فلفل احمر حار
قطعه جنزبيل طازج
4 فص ثوم
2 طماطم مقشره
حزمه كزبره خضراء
ارز بسمتى
لوز للتزيين
الطريقة:
نضع فى كبة الخلاط الكزبره الخضراء مع الجنزبيل والثوم والفلفل الحار والكركم والبابريكا ولبن جوز الهند والطماطم ونضربهم جيدا
ثم نضع على النار ملعقه زيت
ونضع الحبهان والقرنفل وعندما يتحمص نضع قطع الفراخ مع رشه ملح وفلفل
ثم نقلبهم ونضع عليهم خليط الكورما
ثم نضع عليهم الزبادى ونتركهم على نار هادئه حتى
تنضج ثم نضع بعض خليط الكورما على كوب ماء ونضع معهم كوب ارز بسمتى وعندما ينضج نقدمه بجانب الفراخ والصوص ونزينه ببعض من الكزبره الخضراء
واللوز المحمص وبالهنا والشفا