تشيز كيك بصوص الشيرى "الكرز " من رحاب البارودي
تشيز كيك بصوص الشيرى "الكرز "
للقاعدة
250 جرام دايجستف بسكتس مفتت
100 جرام زبدة
للتشيز
4 بيضات
فانيليا 3/4 كوب سكر
480 جرام جبن كريمى لافاش كيرى أكواب
علبه كريمة طبخ جهينه الصغيرة
تخلط كل مكونات التشييز بالخلاط
للتوبينج
علبه كمبوت كرز بالشراب
ملعقة كبيرة نشا مذابة بقليل من الماء البارد
كوب سكر
نضع الشراب على النار ونضيف له النشا المذابه ونقلب حتى يغلظ القوام ثم نضيف الكرز ونقلب تقليبة ونطفى النار
الطريقة
فى قالب متحرك نضع البسكتس ونكبسه جيدا ثم نصب فوقه التشييز ويدخل فرن متوسط لمدة 45 دقيقة ثم يترك ليبرد ويصب فوقه
التوبينج ويدخل التلاجة ويفضل اكلها تانى يوم ... بالهنا والشفا