كنتاكي بطريقة سهلة وجميلة من ام سارة





كنتاكي  كنتاكي  كنتاكي 


الطريقة :

اجيب الفراخ واقطع عليها بصل واحط عليها بهارات فراخ ومكعب مرق افتته عليها وفلفل اسود واسيبها فالتتبيلة دي لمدة ساعة واخرمها بالسكينة بعد كدة احط عليها لبن رايب او لبن عادي وبيضة ثم اضعها في دقيق مخلوط عليه بهارات عبارة عن(زعترو بابريكا وتوم بودر وبصل بودر وبهارات فراخ وكاري وملح وفلفل و2ملعقة كبيرة بيكنج بودر)واقليها في زيت غزيرواوهدي النار عشان تستوي كويس



0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :