شيش طاووق
1/2 ك صدور دجاج
بصله مفرومه جيداا
2 معلقة كاتشب كبيرة
2 معلقة مسترده
ملح وفلفل وبهارت فراخ وزعتر
2حبة فلفل اخضر
1 بصله كبيرة
2 حبة طماطم
عصير ليمونه
الطريقه تتقع صدور الدجاج الى مكعبات وتتبل بالمكونات كلها معدا الخضاروتترك مده كافيه مش اقل من ساعتين
يقطع الخضار( البصل - الطماطم - الفلفل الاخضر ") الى مكعبات
نحضر الاسياخ الخشبيه ونرص بها الخضار ثم قطع الفراخ وتشوى
وبالهنا والشفا
تم نشره في: أطباق رابعة هيكل
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا