المقادير
1ك بطاطس صغيرة الحجم
1/2ك طماطم
1 معلقة صلصه كبيرة
3 معالق سمن
زيت للقلى
1/4 ك لحم مفروم
1بصله كبيرة للعصاج
1بصله طرنشات للقاعده
2فص توم
2 حبة فلفل اخضر
ملح وفلفل وبهارات لحم وكعب مرقه فوريهوزرة جوز الطيب
الطريقه
نقور البطاطس وتقلى وتصفى من الزيت
ونعمل الحشوة
نتبل البصل ويوضع عليه الحم المفروم والتوابل وتقلب وتضاف معلقة من الصلصه اليها وتترك حتى تنضج
نحشى االبطاطس ونعمل للصنيه قاعده عباره عن لب البطاطس الى طلع معانا من التقوير وبضع عليه حلقات بصل وفلفل ونرس عليه البطاطس المحشيه
ونحضر الصلصه للوجه
نسخن السمن ونزل بالتوم والطماطم ونسيب الصوص يتقل معانا ونتبله بالمح والفلفل
ونسقى بيه الصنيه كويس وندخلها الفرن حتى تستوى ويحمر وجها
ودى كانت طريقتى ويارب تعجبكم
تم نشره في: أطباق رابعة هيكل
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا