المقادير 2 كوب سميد
كوب زبادى
ملعقة بيكنج باودر
نص كوب سمن بلدى
نص كوب بندق مفروم خشن
كوب ونص من القطر الخفيف البارد
كوب زبادى
ملعقة بيكنج باودر
نص كوب سمن بلدى
نص كوب بندق مفروم خشن
كوب ونص من القطر الخفيف البارد
الطريقة
تخلط كل المكونات مع بعض ماعدا القطر وتوضع فى قالب مدهون سمن وينثر على الوجه البندق المفروم ويدخل فرن هادى حتى يحمر الوجه
وتخرج من الفرن وتترك لتهدء عشر دقائق وتسق الباقطر البارد ثم تغطى لمده عشر دقائق اخرى
وتخرج من الفرن وتترك لتهدء عشر دقائق وتسق الباقطر البارد ثم تغطى لمده عشر دقائق اخرى
وتقدم بالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا