طريقة عمل الآيس كريم من الرائعة رشا موسى
نحتاج هنا للوصفة
كيك اسبونج
فواكه مجمدة ( فراولة , مانجة, جوافة,)
علبة حليب مكثف
فواكه للتزيين ( اناناس , كيوي, خوخ)
الطريقة
اولا عملت الاسبونج الفانيليا
مقاديره
4 بيضات
كوب اللى ربع دقيق
نصف كوب سكر
معلقة صغيرة فانيليا
معلقة صغيرة بكنج بودر
مقاديره
4 بيضات
كوب اللى ربع دقيق
نصف كوب سكر
معلقة صغيرة فانيليا
معلقة صغيرة بكنج بودر
وتخلط بطريقة الكيك الاسفنجي
نفرد الخليط فى صاج مقاس 50 فى 30
بشكل ده ويدخل الفرن على درجة حرارة 180 لمدة 20 دقيق
بعد الخروج من الفرن
مكونات سوبرى الفواكه2 علبة من الحليب المكثف المحلى خالى الدسم
3 انواع من الفواكه المثلجة وهنا فرولة مانجة جوافة
علبة اناناس كموت
علبة اناناس كموت
اولا نخلط المانجة مع نصف علبة من الحليب المكثف
ويكون ده شكلها ولازم تكون الفاكها مجمدة
الفرولة مع نصف العلبة التانى
وبتكون بنفس الشكل ده
الجوافة مع باقى الحليب المكثف
وتكون بشكل ده ولازم لازم الفاكهة تكون تلج
اناناس ممكن فرولة ممكن خوخ
نخد مقاس الصينية من الاسبونج
ونقفل الصينية
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا