طريقه عمل البسبوسه سهله جدا من الشيف ايمن العطار
المقادير:
3 أكواب من السميد
1 كوب سكر
1 علبة لبن زبادي (علبة متوسطه)
1 كوب سمنة بلدى او زبد سايح
الطريقة:
يخلط اللبن والسكر والسمن سويا حتى يذوب السكر ثم يضاف السميد ويخلط جيداً وتفرد في صينية أكبر من الوسط شوية ثم تترك ترتاح لمدة 2/1 ساعة ثم تدخل الفرن درجة حرارة 250 لمدةساعة أو حتى تتحمر ثم تسقى بشراب البسبوسة البارد الخفيف وليس الغليظ
انتى بقى ممكن تزينيها من فوق بللوز و الفسدق المحمر
يعنى نجحها او انها تطلع زى بتاع المحلات بيتركز فى الاخر لما تضيفى الشربات او شراب البسبوسة زى ما بيقولوا لازم يكون خفيف ميكونش غليظ
بالف هنا و شفا
الشيف ايمن العطار
2 التعليقات:
متميزة كالعادة أيتها الأميــرة .. البسبوسة أكلة شعبية رائعة ..
وأنا من المعجبيــن بها ^^ شكراااا
بالتوفيق لك في تسيير المطعم
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا