طريقه عمل البسبوسه



طريقه عمل البسبوسه  سهله جدا من الشيف ايمن العطار
 


المقادير:

3 أكواب من السميد

1 كوب سكر
1 علبة لبن زبادي (علبة متوسطه)
1 كوب سمنة بلدى او زبد سايح


الطريقة:


يخلط اللبن والسكر والسمن سويا حتى يذوب السكر ثم يضاف السميد ويخلط جيداً وتفرد في صينية أكبر من الوسط شوية ثم تترك ترتاح لمدة 2/1 ساعة ثم تدخل الفرن درجة حرارة 250 لمدةساعة أو حتى تتحمر ثم تسقى بشراب البسبوسة البارد الخفيف وليس الغليظ


انتى بقى ممكن تزينيها من فوق بللوز و الفسدق المحمر

يعنى نجحها او انها تطلع زى بتاع المحلات بيتركز فى الاخر لما تضيفى الشربات او شراب البسبوسة زى ما بيقولوا لازم يكون خفيف ميكونش غليظ
بالف هنا و شفا

الشيف ايمن العطار

2 التعليقات:

Abdou_Dz يقول...

متميزة كالعادة أيتها الأميــرة .. البسبوسة أكلة شعبية رائعة ..
وأنا من المعجبيــن بها ^^ شكراااا
بالتوفيق لك في تسيير المطعم

طبخاتو يقول...
أزال المؤلف هذا التعليق.

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :