المكونات
1 كيلو باذنجان اسود عروس ويكون رفيع
مكونات الفرسه او الحشو بتاع الباذنجان
10 فص ثوم
نعناع اخضر
ملح وكمون وفلفل اسود كزبره ناشفه
نصف كوب خل
عصير 4 ليمونه
2 حبه فلفل رومى
2 فلفل حامى حسب الرغبه
شطه بودره حسب الرغبه
2 معلقه زيت زره
طريقه العمل
بسلق البازنجان فى ماء مغلى بدون ملح حوالى ربع ساعه وبعدين بشيله من المايه وممكن انظفه وافتحه بالسكين واقليه فى الزيت للى بيحبوه مقلى وبنفس الخطوات بحشيه
وفى الخلاط او الكابه بحط كل مكونات الفرسه او الحشو دى مع بعضها وبضربها كويس وبعدين بشق البازنجان بدون ماتصل السكينه للجانب الاخر وبعدين بحشى الباذنجان بالخلطه دى وبرصه بجانب بعضه بشكل كويس
وباقى الخلطه بحطها على الوش
بالهنا والشفا
الشيف ايمن العطار
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا