تشيكين كييف من رحاب البارودي






الطريقة
نتبل صدور الدجاج المنظفة جيدا بعصير بصلة و ملح وفلفل وبهارات دجاج وبابريكا ونفرد الصدور 
وفى طبق تانى بنجيب ذبدة بدرجة حرارة الغرفةونضبق لها فصين توم مهروس تماما واوريجنو وروز مارى وحبهان بودر ونهرسها جيدا ونحشو قلب الصدور بملعقة كبيرة على شكل رول داخل الصدر ونلفه جيدا ويوضع فى دقيق ثم بيض وبقسماط ويدخل التلاجه ساعة لتتماسك ويقلى فى زيت غزير على نار هاديه

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :