مكرونة على الطريقة الايطالية اخدت الطريقة من قناة فتافيت
في الخلاط نفرم فرم ناعم بصلة كبيرة و3 فصوص ثوم وجزرتين وتوضع فى طنجرة فيها زيت زيتون وتقلب حتى تخرج العصارة من الخضار بعدها نضيف ماء مغلى ومكعبين ماجى والبهارات الى بتحبوها وتوضع المعكرونة بدون سلق يجب ان تكون كمية الماء اكتر من المعكرونة ولو حسيتى انوا المكرونة لسى ما استوت ممكن تزودى ماء مغلى حتى يتم الاستواء هما ما حطوا سجق فيها بس انا ضفته من عندى وطلعت طيبة كتير
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا