الكنافه بالفراولة :
من الشيف ايمن العطارالمكونات
نصف كيلو كنافه
1 معلقه كبيره سكر بودره
1 كوب سمنه
شربات سيرب
ربع كيلو فراوله مقطعه على نص
كريمه شانتيه مخفوقه
الطريقه
هنقطع الكنافه قطع صغيره جدا واحط عليها معلثقه السكر البورده وانا بقطعها ومعلقه من السمنه والسكر البودره انا بحطه هنا عشان الكنافه تاخد لون دهبى زى منتوا شايفين فى الصوره كده وبعد كده فى صينيه مدهونه بسمنه هحط الكنافه واكبسها كويس جدا لازم الكنافه هنا تكبس كويس جدا ممكن تحطى عليها صينيه تانيه وتضغطى عليها بعد كده هتحطى السمنه السايحه وبعدين تدخلها الفرن على درجه حراره 150 درجه لمده 20 دقيقه وبعدين تخرجيها من الفرن وتسقيها بالشربات وبعد كده تسيبيها تبرد وتقلبيها من الصينيه وتقطعيها مثلثات وبعدين على كل مثلث هتحطى الكريم شانتيه وقطع الفراوله وتحطى المثلث الثانى وهكذا تقدرى انك تحطى على الكريم شانتيه معلقتين من عصير الفراوله هيكون طعمها احلى بكتير كمان وتقدرى كمان تستخدمى القشطه بدل الكريم شاتيه لكن هتكون دسمه اوى
وبالهنا والشفا الشيف ايمن العطار
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا