شرائح صدور الدجاج بكريمة السبانخ
المقادير
كيلو صدور دجاج مقطعة شارئح رفيعة زي البانيه
400 جم سبانخ مجمدة
3 فصوص ثوم مفروم
4 معالق كبيرة دقيق
3 كوب مرقة دجاج
1 كوب حليب كامل الدسم
1/4 كوب كريمة
جوزة الطيب
ملح وفلفل أسود
زيت وزبدة
الطريقة
نخلط الزيت زالزبدة ونقلي الدجاج مع تتبيل وش الفراخ بالفلفل الأسود وجوزة الطيب ولما نقلبها نتبل الوش التاني
نشيل الصدور وفي نفس الصينية أو الطاسة نشوح الثوم وبعدين نضيف الدقيق وممكن نزود زيت وزبدة عشان الدقيق يتخلط كويس
نزود مرقة مرقة الدجاج والحليب ونتبل بالملح والفلفل الأسود وجوزة الطيب ونسبهم على النار لحد ما يغلوا وبعدين نضيف الفراخ على الصوص ونسيبهم على نار هادية لحد كا الصوص يتقل
نضيف الكريمة قبل ما نرفع من على النار بخمس دقائق ونقدمها مع مكرونة أوز أو أي طبق جانبي
فكرة للتقديم: ممكن نقطع صدور الدجاج مكعبات صغيرة ونضيف على المكرونة كصوص
كيلو صدور دجاج مقطعة شارئح رفيعة زي البانيه
400 جم سبانخ مجمدة
3 فصوص ثوم مفروم
4 معالق كبيرة دقيق
3 كوب مرقة دجاج
1 كوب حليب كامل الدسم
1/4 كوب كريمة
جوزة الطيب
ملح وفلفل أسود
زيت وزبدة
الطريقة
نخلط الزيت زالزبدة ونقلي الدجاج مع تتبيل وش الفراخ بالفلفل الأسود وجوزة الطيب ولما نقلبها نتبل الوش التاني
نشيل الصدور وفي نفس الصينية أو الطاسة نشوح الثوم وبعدين نضيف الدقيق وممكن نزود زيت وزبدة عشان الدقيق يتخلط كويس
نزود مرقة مرقة الدجاج والحليب ونتبل بالملح والفلفل الأسود وجوزة الطيب ونسبهم على النار لحد ما يغلوا وبعدين نضيف الفراخ على الصوص ونسيبهم على نار هادية لحد كا الصوص يتقل
نضيف الكريمة قبل ما نرفع من على النار بخمس دقائق ونقدمها مع مكرونة أوز أو أي طبق جانبي
فكرة للتقديم: ممكن نقطع صدور الدجاج مكعبات صغيرة ونضيف على المكرونة كصوص
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا