لعمل بارفيه الفروالة سنحتاج الى
100 جرام بسكويت
او حوالى 1 كوب بسكويت مطحون
أولا اطحنى البسكويت فى محضرة الطعام
بس من الافضل انك تحطيه فى كيك وتدقى عليه حيديكي نتيجة افضل
او حوالى 1 كوب بسكويت مطحون
أولا اطحنى البسكويت فى محضرة الطعام
بس من الافضل انك تحطيه فى كيك وتدقى عليه حيديكي نتيجة افضل
ثانيا اخلطى البسكويت مع معلقة كبيرة سكر
وبعدين ضيفي معلقتين كبار زبدة سايحة
مقادير خليط الجبن
360 جرام جبن كريمي
1/2 كوب سور كريم
3/4 كوب سكر ناعم
1 معلقة صغيرة فانيليا
اخلطيهم مع بعض كويس
360 جرام جبن كريمي
1/2 كوب سور كريم
3/4 كوب سكر ناعم
1 معلقة صغيرة فانيليا
اخلطيهم مع بعض كويس
وفي اناء اخر
اخفقى
1 كوب كريمة خفق حتى تحصلى على كريمة متماسكة القوام
اخفقى
1 كوب كريمة خفق حتى تحصلى على كريمة متماسكة القوام
ثم اضيفي خليط الجبنة الى خليط الكريمة واخلطيهم مع بعض جيدا
حنحتاج نص كيلو فراولة متوسطة الحجم وحتقطعيها نصين زى مانتو شايفين
واخلطيهم مع معلقة كبيرة من السكر
واخلطيهم مع معلقة كبيرة من السكر
حنجيب كوباية او كاس او طبقة زى مانتو عايزين
حنحط فيها معلقة كبيرة من البسكويت
بعد كده حنحط معلقة كبيرة من خليط الكريمة
بعد كده معلقة كبيرة من الفراولة
بعد كده معلقة كبيرة من الفراولة
ونكرر الطبقات لحد مالكوب يتملى
ونزينه بالبسكويت وورقات النعناع
وبألف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا