بــــــســـــكويـــــت جـــــــوز الهــــنــــد
المقادير :
كوب وربع زبدة او سمن
كوب سكر ناعم
3 اكواب دقيق
كوب جوز هند
3 بيضات
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
فانليا
الطريقة
بواسطة المضرب الكهربي نخلط الزبد مع السكر حتى يكون مثل الكريمة هشا
ثم نضيف البيض والفانليا
ونستمر في الخفق بالمضرب الكهربي لمدة خمس دقائق
ثم نضيف الدقيق وجوز الهند والبيكنج بودر ونخلطهم حتى تتكون عجينة متماسكة
نتركها لمدة ساعة قبل التقطيع
ثم نفردها ونقطعها بالقطاعات باي اشكال عندك تحبيها
وترصيها في الصينية ثم تخبز في فرن درجة حرارته 180 تقريبا لمدة ربع ساعة مع متابعتها حسن درجة حرارة الفرن
وتقدم وبالهنا والشفا
5 التعليقات:
ماشاءالله..تسلم الايادي اميرتنا
تسلم ايدك حبيبتى
ايه الجمال ده كلوا تسلم ايدك
تسلم ايدك
تسلم ايدك بس شو مندهن صينية لفرن
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا