تارت الفواكهة
عجينة التارت
300 جرام دقيق
200 زبدة
100 سكر بودرة
الطريقة
يضرب السكر مع الزيدة كويس وبعدين نحط الدقيق ونلم العجين بدون عجن ويترك يرتاح ساعة في التلاجة
عجينة التارت
300 جرام دقيق
200 زبدة
100 سكر بودرة
الطريقة
يضرب السكر مع الزيدة كويس وبعدين نحط الدقيق ونلم العجين بدون عجن ويترك يرتاح ساعة في التلاجة
ندهن قوالب التارت وترش دقيق
نضع العجين في لقوالب ويضغط من الجوانب وتخرم بشوكة
ههههههههههههه لمت كل القوالب وحطيتها عشان التارت ما يترفعش وممكن نحط حبوب بدل القوالب زي الحمص وتدخل الفرن علي 160
التارت بعد السوا والقوالب جبت نتيجة وماترفعش هههههه
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا