كب الجلاش بحشوات مختلفة من Shery Zahran


المقادير

لفة جولاش
زيت

الحشو
لحم معصج
فراخ ومشروم
سجق وفلفل الوان





نقطع الجولاش مستطيلات


ندهن القالب وندهن روق الجولاش ونضع واحدة باللطول + واحدة بالعرض لحد 6 روقات


نضع الحشو


نقفل الاطراف وندهن زيت علي الوش
 حشوة الفراخ والمشروم والزيتون والفلفل
 

شكل الجولاش
 
بيضة + كوب لبن + فلفل
 
نضع اللبن والبيض مع تحريك الحرف بمعلقة عشان اللبن يدخل القالب من تحت ويدخل الفرن 180

بعد السوا

الجولاش من الداخل مفرغ وهش جداااااااااااااا
 
 
شكل الجولاش من الجنب شبة الكاب كيك

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :