سمك على الطريقة الهندية من رشا موسى



طجين سمك على الطريقة الهندية 

المكونات
كيلو سمك فيليه متبل عادى خالص
بطاطس مكعبات
2 بصلة مفرومة ناعم
2 معلقة ثوم مفروم
2 معلقة جنزبيل مفروم
كوب عصير طماطم +معلقة صلصة
3 فلفل حااااااااااااااااااااامى
معلقة كبيرة كارى بودر
نصف معلقة صغيرة كركم
ملح +فلفل +كمون +كزبرة نصف معلقة صغيرة من كل نوع



الطريقة
اولا نقلي البطاطس



 ثانيا نقلى السمك



 2 معلقة زيت على النار +البصل


 ثم نضيف الثوم والجنزبيل والفلفل


 ثم نضيف كل التوابل


 وقلب يا معلم والريحة ايه وااااااااااااااااااو


 ثم نضيف عصير الطماطم مع الصلصة


 ثم نضيف كوب ماء


 نضيف البطاطس اولا وتغلى مع الصوص شوية


 بشكل ده


فى الطاجن نضيف نصف المقدار من البطاطس


 ثم نضيف السمك


 وعلى السمك باقى مقدار البطاطس ويدخل الفرن على


 شكل الطجين بعد الخروج من الفرن


 شكل السمك عند التقديم
ويقدم مع ارز بسمتى ابيض +سلطة طحينة

 وممكن يقدم بشكل ده



 

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :