حصري كاسات جيلي بالكريمة والبسكويت والفواكه والكريم شانتيه بالصور من مطبخ الاميرة


كاسات جيلي بالكريمة والفواكه



وصفتنا اليوم مش موجودة كتير ولو موجودة مختلفة عن الطريقة دي

هي محتاجة تركيز  ودقة عشان تطلع النتيجة حلوة

وفي النهاية راح تستمتعوا بطعم ولا اروع منه بجد

المقادير

2 كيس جيلي 

مقدار من الكريمة ( كاستر )

فواكه 

بسكويت شاي

كريم شانتيه للتزيين


الطريقة

 نجهز الجيلي  باذابة ال 2 كيس في كوب ونصف فقط ماء 

ثم نتركه يبرد تماما خارج الثلاجة  


وبعدها نبدأ بتجهيز  الكاستر

نذيب 3 ملاعق كاستر في 3 اكواب لبن مع التحلية بالسكر  ثم نرفعهم على النار مع التقليب المستمر  حتى يصير مزيج غليظ نوعا


ثم نصبه في الكاسات  نضعه في الثلاجة ساعتين ليبرد نوعا


ما  ثم نخرجه  نضع وحدات البسكويت 



على احرف الكاسات كما في الصورة  وبامكانك تضعيها افقي ايضا تكسريها وتضعيها فوق الكريمة

ثم تضعي عليها الجيلي  البارد اللي عملناه وتركناه خارج الثلاجة يبرد ويكون بدرجة الغرفة 


ثم ندخله الثلاجة لمدة 5 ساعات حتى يتجمد الجيلي تماما

ثم ابدئي بالتزيين بالفواكه والكريم شانتيه 



وبالهنا والشفا


m & s


0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :