قوارب الجبنة من Om Sara Sanhory







الطريقة :

نضع 3 كوب دقيق و3 ملاعق ك حليب بودر وملعقة كبيرةسكر ورشة ملح وثلث كوب زيت زيتون ونخلطهم مع بعض ثم ندوب ملعقة كبيرة ونصف خميرة مع ماء دافئ ونضعها عالدقيق ونعجن بالمية الدافية

 ونعجنها كويس اوي لمدة 10 دقايق ونتركها تخمر نصف ساعة
 ثم نحضر الحشوة عبارة عن جبنة فيتا اوي اي نوع وبقدونس وزيتون وفلفل اخضر وطماطم مقطعين كلهم مع بعض
 ونجيب طبق نحط فيه زيت زيتون وثوم مفروم


ثم نفرد العجين علي الرخامة ونقطعها دواير بالكوباية


ثم نشيل العجين الزيادة ونضع حشوةالجبنة ممكن اي حشوة تانية مثلا لحمة معصجة بس انا عملتها حاجة خفيفة للعشا


ثم نقفل كل دايرة بالشكل ده ثم نضعها من تحت فزيت الزيتون اللي بالتوم ونلزق فيها شوية زعتر من الجناب


ثم نرصها بشكل مايل شوية بعيد عن بعض نرصهم في صينية التشيز كيك اسهل


بعد ماأرصهم كلهم اسيبهم شوية وبعد كدة ادهنهم صفار بيض بشوية حليب


ثم نضعها فالفرن علي 180 درجة وبالف هنا

1 التعليقات:

دعـاء عـلى يقول...

رائـعـة :)
تــســلــم الأيـادى :)

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :