بسكويت جوز الهند بالصور من مطبخ الأميرة




بــــــســـــكويـــــت  جـــــــوز  الهــــنــــد


المقادير :

كوب وربع  زبدة او سمن 

كوب سكر ناعم

3 اكواب دقيق

كوب جوز هند 

3 بيضات

ملعقة كبيرة بيكنج بودر

فانليا



الطريقة


بواسطة المضرب الكهربي  نخلط  الزبد مع السكر حتى يكون  مثل الكريمة هشا 

ثم نضيف البيض والفانليا 

ونستمر في الخفق بالمضرب الكهربي  لمدة خمس دقائق

ثم نضيف الدقيق وجوز الهند والبيكنج بودر  ونخلطهم حتى تتكون عجينة متماسكة 



نتركها لمدة  ساعة قبل التقطيع  


ثم نفردها  ونقطعها بالقطاعات   باي اشكال عندك تحبيها






وترصيها في الصينية   ثم تخبز في فرن  درجة حرارته 180  تقريبا لمدة  ربع ساعة  مع متابعتها حسن درجة حرارة الفرن 




وتقدم  وبالهنا والشفا



5 التعليقات:

غير معرف يقول...

ماشاءالله..تسلم الايادي اميرتنا

دمعة حنين(ميمى) يقول...

تسلم ايدك حبيبتى

غير معرف يقول...

ايه الجمال ده كلوا تسلم ايدك

غير معرف يقول...

تسلم ايدك

غير معرف يقول...

تسلم ايدك بس شو مندهن صينية لفرن

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :