خلية النحل [ الله يحيكم ]


...نبدأ بسم الله...
المقادير ~> كاستين دقيق - ملعقة باكينج بودر - ملعقة خمير- ملعقة زيت - جبنة كيري
شوية سمسم - فنجال شيرهـ
الشيره ~> ماء مع سكر وتغلينه  ..







كاستآن دقيق فاخر
ملعقة خميره وملعقه باكينج بودر ..




ثم نضعها في العجانه 






نفرد العجينه .. ندحرجها مثل الكور وقبل مدحرجتها نحشاها بجبنة
ويفضل جبنة كيري ..
ثم نضع بيضه طبيعيه
ثم ندلك الكور بـ سائل البيض ...




نضع شوية سمسم ..



وندخلها الفرن .. وانتم زعلانين .. عشان تنضج بسرعه




واليكم الطبق بعد خروجها من الفرن ..





بـ العافيه ياطيبين ..

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :