السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كيدة اسكندراني متبلة
المقادير
كيلو كبدة ( بقري او بتلو او ضاني )
فلفل اخضر
بصل مقطع شرائح رفيعة
ثوم مفروم
عصير ليمون
ملح + فلفل اسمر _ توابل + شطة
الطريقة
نقطع الكبدة شرائح رفيعة
كيدة اسكندراني متبلة
المقادير
كيلو كبدة ( بقري او بتلو او ضاني )
فلفل اخضر
بصل مقطع شرائح رفيعة
ثوم مفروم
عصير ليمون
ملح + فلفل اسمر _ توابل + شطة
الطريقة
نقطع الكبدة شرائح رفيعة
نضع كل المكونات عليها
البصل والثوم والملح والليمون والفلفل والشطة
ونتركهم ساعتين في الثلاجة
ثم نحضر صينية ونضع كمية من السمن او الزيت حسب الرغبة
ونقلب فيها الكبدة جيدا
ونهدئ النار ونتركها ربع ساعة
ونقلب فيها الكبدة جيدا
ونهدئ النار ونتركها ربع ساعة
وبالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا