طريقة عمل عصير البوريو من مطبخ الأميرة






عصير البوريو







المقادير









علبة بسكويت بوريو كبيرة


سكر  ( ويمكن الاستغناء عنه ) انا لم اضعه لان البسكويت مسكر اوي


لبن  




الطريقة 


نضع اللبن في الفريزر فتره طويلة قوي ويبقى بدأ يظهر فيه قطع تلج وكمان مسقعين البسكويت عشان يطلع منعش
ومايمنعش تجيبو نص قالب تلج ويتحط معاه
2-نحط علبه البسكويت بسكوته بسكوته تتكسر نصين ولو حطينا تلج نزود كمان 3 بسكوتات عشان ميكونش خفيف
3-ونفتح الخلاط ونسيبه يسيح السكر شوية وكمان البسكويت يتخلط كويس قوي ونضربه كويس في الخلاط 


 
4-وبعدين نقلبه بالمعلقه عشان البسكويت بيطلع فوق الوش وبيفضل اللبن تحت ...
5-وبعدين نصب فى كوبايه وياريت لو في شاليموو عشان الى يشرب يقلب كل شوية


وبالهنا والشفا







0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :