الجلاش باللحم المفروم





المقادير :
نصف كيلو لحم مفروم

2 ثمره بصله مفرومه

3 ثمرات فلفل رومي

2 قطعه جبنه رومي

قليل من الزيتون اسمر او اخضر

1 ثمره طماطم

2 م-ك سمن

ملح و فلفل و كمون و بهارات و ممكن بقدونس

حبة بيض

1 كوب لبن
التحضير :
يتم تسوية اللحم مع البصل و الفلفل و الطماطم علي نار هادئه الحرارهتجهز صينية بايركس مجهزة للفرن بقليل من السمنثم تضاف اليها طبقه من الجلاش ثم تدهن بالسمن و تضاف طبقه اخري من الجلاشو من ثم يضاف اللحم المفروم المجهز كطبقه اخري فوق الجلاشثم تضاف اخر طبقه من الجلاش فوق اللحم المفرومفي قدر عميق يتم خفق البيض و اللبنثم يضاف الخليط الي صينية الجلاش باللحم المفروم مع اضافه قليل من الملح و الفلفل و الكمونثم تدخل صينية الجلاش باللحم المفروم الي فرن متوسط الحراره لمده ربع ساعة او حتي النضجو تقدم صينية الجلاش باللحم المفرومو بالهناء و الشفاء
-----

طالبة علم

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :