
المقادير :
نصف كيلو لحم مفروم
2 ثمره بصله مفرومه
3 ثمرات فلفل رومي
2 قطعه جبنه رومي
قليل من الزيتون اسمر او اخضر
1 ثمره طماطم
2 م-ك سمن
ملح و فلفل و كمون و بهارات و ممكن بقدونس
حبة بيض
1 كوب لبن
التحضير :
يتم تسوية اللحم مع البصل و الفلفل و الطماطم علي نار هادئه الحرارهتجهز صينية بايركس مجهزة للفرن بقليل من السمنثم تضاف اليها طبقه من الجلاش ثم تدهن بالسمن و تضاف طبقه اخري من الجلاشو من ثم يضاف اللحم المفروم المجهز كطبقه اخري فوق الجلاشثم تضاف اخر طبقه من الجلاش فوق اللحم المفرومفي قدر عميق يتم خفق البيض و اللبنثم يضاف الخليط الي صينية الجلاش باللحم المفروم مع اضافه قليل من الملح و الفلفل و الكمونثم تدخل صينية الجلاش باللحم المفروم الي فرن متوسط الحراره لمده ربع ساعة او حتي النضجو تقدم صينية الجلاش باللحم المفرومو بالهناء و الشفاء
-----
التحضير :
يتم تسوية اللحم مع البصل و الفلفل و الطماطم علي نار هادئه الحرارهتجهز صينية بايركس مجهزة للفرن بقليل من السمنثم تضاف اليها طبقه من الجلاش ثم تدهن بالسمن و تضاف طبقه اخري من الجلاشو من ثم يضاف اللحم المفروم المجهز كطبقه اخري فوق الجلاشثم تضاف اخر طبقه من الجلاش فوق اللحم المفرومفي قدر عميق يتم خفق البيض و اللبنثم يضاف الخليط الي صينية الجلاش باللحم المفروم مع اضافه قليل من الملح و الفلفل و الكمونثم تدخل صينية الجلاش باللحم المفروم الي فرن متوسط الحراره لمده ربع ساعة او حتي النضجو تقدم صينية الجلاش باللحم المفرومو بالهناء و الشفاء
-----
طالبة علم
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا