تشيزالفراولة بالسكويت والكريم باتسير من مطبخ الأميرة





كعكة الفراولة بالبسكويت والكريمة



المقادير 

 
2 باكو بسكويت ساده

10 ملاعق زبده سايحة

2 باكو كريم شانتى
 
ا باكو كريم باتسيير

1 علبه جبنه كيرى 8 قطع
 
كوب لبن  

نصف كوب سكر

فراولة






الطريقة 

نجهز الكريم باتسيير مع كوب اللبن بالمضرب الكهربي وهو بيكون سميك بمجرد الضرب لانه جاهز 


ونخلطه مه شوية فراولة والسكر

نفرم البسكويت ناعم ونخلطه مع الزبدة كويس 

نجهز الكريم شانتيه  






نحضر الصينية بتاعتنا ونضع فيها  اما ورق زبدة او ورق الومنيوم الممتاح عندك 

ونضع طبقة البسكويت نفرده في الصينية  كلها ونضغط عليه كويس

ثم نضع طبقة من الجبن الكيري  ثم طبقة الفراولة المخلوطة بالكريم باتسير  ثم طبقة بسكويت تانية ونضغط برفق 




ونغطي كله بالكريم شانتيه  في النهاية ونضعها في الثلاجة لمدة 5 ساعات او اكثر لحد ما تتماسك


ثم نقطعها ونقدمها  وانا وضعت قطع شيكولاتة على الوجه




0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :