مريكان فادج كيك من الشيف هشام ماجد

 
 
 المقادير
..نص ك زبدة 
900براون سكر
8 عدد بيضة
400سور كريم
700دقيق 
20ملى بيكنج بودر
1معلقة شاى بيكربونات الصودا
2كاكاو
.الحشو
..160جرام شيكولاته بنى 
300جرام زبده 
200سكر بودرة ...

طريقة التصنيع
**********
كما فى الكيك العادى نبدء بالزبدةوالسكر مع بعض فى المضرب ثم البيض وباقى الخليط فى الاخر ..يصب قى بسيمة ويدخل حرارة 200 ثم ينزل درجة حرارة الفرن ل170 لمدة 30دقيقة يخرج ويترك حتى يبرد ثم يحشى ويفنش بجناش روزتات

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :