أوراك الديوك الرومي مع البسلة من ام سارة




وراك الديك الرومي مع البسلة
نقطع بصل ونشوحه ونضع عليه توم مفروم ونشوحهم ثم نضع الوراك ونشوحهم ونضع عليهم عصير الطماطم وملح وفلفل وبهارات وشوية مية ونسيبهم يستوا ويتسبكوا مع بعض وبعد كدة انزل بالبسلة وممكن نضيف جزر وبطاطس مكعبات وفي اخر 10 دقائق نضيف شوية شبت وبعد كدة ناخد الوراك نحمرها تحت الشواية ثم تقدم مع البسلة




0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :