مخلل الباذنجان الطويل بطريقة سهلة وسريعة للأكل مباشرة







بطريقة سهلة وسريعة ممكن نعمل باذنجان طويل في اقل من نصف ساعة ويكون جاهز كطبق مقبلات جنب اكلات كتيرة

الباذنجان من الأكلات المحببة جداا وفاتح للشهية بدرجة كبيرة  ( حتى وانا بكتب الموضوع نفسي اتفتحت وعاوزة اقوم آكل )

طبعا بعد ما نغسل الباذنجان الطويل  كويس نمسك كل واحدة ونعمل فيها شق طولي خفيف بالسكين

ندهن مقلاة بالزيت خفيف جداااا ونرص الباذنجان فيها ونغطيها ونضعها على النار .. دقائق ونكشف الغطاء ونقلب الباذنجان على الجانب الآخر 

ثم نبدأ بتجهيز خلطة الحشو  ......  

ثوم مفروم ناعم  + ملح + كمون + فلفل اخضر حار + ملعقتين خل + شطة حمراء

نخلط الحشو مع بعضه ونبدا بفتح كل واحدة ونقوم بحشوها  حتى ننتهي  

وبسسسس كدة خلصنا 

ودي طريقتي في تجهيزه لما اكون مستعجلة عليه 


0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :