اسبرنج رول بالسبانخ بالصور من رشا موسى


اسبرنج رول بالسبانخ
المكونات

 
كيس اسبرنج رول
كيس سبانخ
فلفل الوان
ربع علبة مشروم
بصلة +2 فص ثوم
ربع كوب جبنة مبشورة
فلفل اسود







الطريقة
 اولا نشوح البصلة مع الثوم مع معلقة زيت



 ثم نضيف السبانخ



 ثم نضيف الفلفل الالون والمشروم والفلفل الاسود



 ثم نضيف معلقة دقيق عشان تشرب اى ماء موجودة فى السبانخ


 وبعد ما تبرد خالص اضيف الجبنة



 نفرد قطعة من السبرنج رول



 وعلييها شوية من الحشوة


 ونقفلها بشكل ده


 ندهن الصينية زيت ونرسهم


 وندهن الوش زيت



 وتدخل الفرن


 اسبرنج رول بالسبانخ
مع كاتشب وصوية صوص ملحة و هوت صوص











0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :