150 جرام شيكولاتة عادية او شيكولاتة خام
100 جرام زبدة
३ بيضات
فانيليا
ملعقة كبيرة كاكاو خام
३/4 كوب دقيق
نصف ملعقة بيكنج بودر
३/4 كوب عين الجمل مكسر
ممكن نستغنى عنه
للتزيين
100 جرام شيكولاتة نصف حلوة شيكولاتة عادية
100 جرام كريمة لباني او لبن عليه ملعقة صغيرة زبدة
افتحي الفرن يسخن قبل ما نبدأ عمل البراونيز
مقاس الصينية 20 في 20
حطي ورق زبدة في الصينية حرارة الفرن من 190: 180 درجة
حرارة متوسطة
مدة الطبخ تقريبا : ३० دقيقية
الطريقة :
سيحي الشيكولاتة مع الزبدة على النار واتركيها تبرد قليلا , واخلطي باقي المكونات للبراونيز مع بعض ماعدا عين الجمل
ونضربهم بالمضرب الكهربائي ثم نضيف الشيكولاتة السايحة مع الزبدة واضربي بالمضرب الكهربائي
ثم نضيف عين الجمل المجروش ونخلط بملعقة سيكون عندنا خليط سميك , نضعه في الصينية وندخله الفرن
الجرانيش
سيحي الشيكولاتة مع الكريمة اللباني على النار واول ما البراونيز يطلع من الفرن نضع فوقه الشيكولاتة الجرانيش وهي سخنة ونتركها تبرد
ساعتين تقريبا وقطعيها
100 جرام زبدة
३ بيضات
فانيليا
ملعقة كبيرة كاكاو خام
३/4 كوب دقيق
نصف ملعقة بيكنج بودر
३/4 كوب عين الجمل مكسر
ممكن نستغنى عنه
للتزيين
100 جرام شيكولاتة نصف حلوة شيكولاتة عادية
100 جرام كريمة لباني او لبن عليه ملعقة صغيرة زبدة
افتحي الفرن يسخن قبل ما نبدأ عمل البراونيز
مقاس الصينية 20 في 20
حطي ورق زبدة في الصينية حرارة الفرن من 190: 180 درجة
حرارة متوسطة
مدة الطبخ تقريبا : ३० دقيقية
الطريقة :
سيحي الشيكولاتة مع الزبدة على النار واتركيها تبرد قليلا , واخلطي باقي المكونات للبراونيز مع بعض ماعدا عين الجمل
ونضربهم بالمضرب الكهربائي ثم نضيف الشيكولاتة السايحة مع الزبدة واضربي بالمضرب الكهربائي
ثم نضيف عين الجمل المجروش ونخلط بملعقة سيكون عندنا خليط سميك , نضعه في الصينية وندخله الفرن
الجرانيش
سيحي الشيكولاتة مع الكريمة اللباني على النار واول ما البراونيز يطلع من الفرن نضع فوقه الشيكولاتة الجرانيش وهي سخنة ونتركها تبرد
ساعتين تقريبا وقطعيها
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا