البرازليان كيك من الشيف ايمن العطار

المكونات

10 اصفر بيض
2 بيضه كامله
1 معلقه فانيليا
2 معلقه كبيره لبن فريش
2 معلقه زيده سايحه
200 جرام سكر خشن
120 جرام جوز الهند

طريقه العمل 

فى بسيمه او حله وبالمضرب السلك بضرب الاصفر بيض مع البيض الكامل والفانيليا
وبعدين بنزل عليهم بالزبده واللبن وبضرب كويس بالمضرب السللك اليدوى
وبعدين بننزل بالسكر وجوز الهند وفى صينيه مدهونه زبده بحط الخليط اللى عندى
حسب حجم الصينيه وبصب الخليط بحيت يكون حوالى 1 سم وطريقه التسويه فى حمام مائى فى فرن
درجه حرارته 160 درجه لمده نصف ساعه وبعدين بخرجها من الفرن وادخلها الثلاجه لمده ساعه وبعدين
ابتدى ازوق فيها حسب الشكل اللى تحبيه
وبالهنا والشفا
الشيف ايمن العطار

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :