طريقة عمل المخ البانيه من رشا موسى


اولا ماء مغلى مع ملح وفلفل وبصلة 2 فص ثوم ورق لورى حبهان معلقة كبير خل وعصير ليمون عشان مايكونش زفر



 ثم نسلق المخ
لمدة 10 دقائق بس
 نصفى الماء ونسيبه لحد ما يبرد خااااااااااااااااالص



ثم يتم التقطيع

انا عامله بانية
دقيق +اى نوع بهارت انتى بتحبيها عشان الطعم
بيض ولبن وملح وفلفل
بقسماط ناعم
 اولا فى الدقيق
 ثم فى البيض واللبن
 ثم فى البقسماط


المخ بعد القلى

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :