الطريقة
نتبل صدور الدجاج المنظفة جيدا بعصير بصلة و ملح وفلفل وبهارات دجاج وبابريكا ونفرد الصدور
وفى طبق تانى بنجيب ذبدة بدرجة حرارة الغرفةونضبق لها فصين توم مهروس تماما واوريجنو وروز مارى وحبهان بودر ونهرسها جيدا ونحشو قلب الصدور بملعقة كبيرة على شكل رول داخل الصدر ونلفه جيدا ويوضع فى دقيق ثم بيض وبقسماط ويدخل التلاجه ساعة لتتماسك ويقلى فى زيت غزير على نار هاديه


2/01/2012 10:16:00 م

تم نشره في:
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا