skip to main |
skip to sidebar
ارز بالكارى
ارز بالكارى
المقادير
اك ارز بسمتى
لتر من الشوربه او حوالى اربع اكواب
2 معلقه صلصه
2 معلقه سمن او اى ماده دهنيه تفضليها
1 بصله مقطعه قطع صغيرة
توابل (ملح - فلفل أسود - كوركم - كارى - بهار) مقدار معلقه صغيرة من كل نوع معادا الكارى معلقه كبيرة
الطريقه.
تسخن السمن يوضع بها البصله وتقلب حتى يصفر لونها يغسل الارز ويصفى ويشوح فى البصل ثم نضيف التوابل ونشوح مرة اخرى لمدة 10 دقائق يضاف الصلصه وتقلب جيدا ثم نسقى بالشوربه حتى التغطيه ونتركه يغلى ثم نهدى النار اثناء تشربه للشوربه ونتركه حتى ينضج
وبالهنا واشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا