ارز بالكارى من رابعة هيكل

ارز بالكارى
ارز بالكارى
المقادير
اك ارز بسمتى
لتر من الشوربه او حوالى اربع اكواب
2 معلقه صلصه
2 معلقه سمن او اى ماده دهنيه تفضليها
1 بصله مقطعه قطع صغيرة
توابل (ملح - فلفل أسود - كوركم - كارى - بهار) مقدار معلقه صغيرة من كل نوع معادا الكارى معلقه كبيرة
الطريقه.
تسخن السمن يوضع بها البصله وتقلب حتى يصفر لونها يغسل الارز ويصفى ويشوح فى البصل ثم نضيف التوابل ونشوح مرة اخرى لمدة 10 دقائق يضاف الصلصه وتقلب جيدا ثم نسقى بالشوربه حتى التغطيه ونتركه يغلى ثم نهدى النار اثناء تشربه للشوربه ونتركه حتى ينضج
وبالهنا واشفا

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :