كفتة في الصينية من ام سارة






كفتة فالصينية
المقادير:
2 حبة بطاطس
نصف كيلو لحم
بقدونس
بصل
ملح وفلفل
ملعقة زيت

للصوص على الوجه

طحينة بيضة
عصير ليمونة
ملح وفلفل 
فص ثوم

الطريقة

اولا حنجيب بطاطس ونتقطعها دواير ونحط عليها ملح وفلفل ونرصها فصنية مدهونة زيت وبعد كدة نعمل عجينةكفتة وهي لحمة مفرومة وبقدونس وبصل وبهارات لحمة وملح وفلفل وتضربيهم فالكبة وتحطيها عالبطاطس زي الصورة اللي قبل دي وتدخليها الفرن ولو احتاجت مية زوديها شوية صغيرة وقبل متخرجيها من الفرن بعشر دقايق اعمللها صوص عبارة عن طحينة وعليهاعصير ليمون وملح وفلفل ووزعيه عالكفتة وسيبيها فالفرن لحد متشربه وبعد كدة قطعيها وقدميها بالف هنا

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :