ارز بالفراخ والكارى من رابعة هيكل

المقادير
 
اك ارز بسمتى
1/2ك صدور دجاج مخلى
2 معلقة معجون طماطم
1 بصله مقطعه صغير
1 جزرة مبشوره
3 اكواب شوربه
2 معلقة زبده
ملح - كارى - فلفل اسمر - قرفه - بهارت فراخ معلقه صغيرة من كل صنف

الطريقه 
 
يحمر البصل فى الذبده ويضاف اليه شرائح الدجاج وتشوح
ثم يضاف اليها التوابل مع الاستمرا فى التقليب يضاف اليها الصلصه ثم الارز ويقلب الجميع لمده خمس دقائق
يسقى بالشوربه ويترك حتى ينطج(ممكن اضافة اى نوع مكسرات محمرة على الوجه)عند التقديم

وبالهنا والشفا

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :