البيض الاسكتلندي من رشا موسى





مكونات البيض الاسكتلندى
لحمة مفرومة +بصل +ملح وفلفل وبهارات لحمة


 وهنا نفرد ورق المنيوم وعليه شوية زيت

 نفرد نصف مقدار اللحمة

 ثم نرس البيض المسلوق

 ونقفل على البيض بى باقى اللحمة

 
نلفها على شكل رول ونقفل عليها جامد ثم نحطها فى الفرن تستوى لمدة ساعة

 
     شكلها بعد الخروج من الفرن نسبها تبرد وبعدا نقطعه


 البيض الاسكتلندى عند التقديم


0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :