فراخ على الطريقة الهندية من رشا موسى

فراخ على الطريقة الهندية
المكونات
اى قطع من الفراخ انا عاملة صدور واجناحة
البهارات
معلقة كبيرة من كل نوع
كارى +زعتر +فلفل +بصل بودر +ثوم بودر +بهارات فراخ شوية ملح بسيط
ربع فنجان من كل نوع الصوية صوص +صوص المحار +كاتشب وهوت صوص
وخضار مشوية فى الفرن عبارة عن فلفل الو ان وطماطم وبصل
زيت للقلى ودقيق للتتبيل
بصل +5 فص ثوم مفروم +قطع من الجنزبيل
وربع كوب ماء 
هنا الفراخ من الصدر والاجناح
نتبله بالبهارت بس نخلى من كل نوع ربع معلقة للدقيق
شكل الفراخ بعد نصف ساعة
وهنا الدقيق مع التوابل
الفراخ مع الدقيق شوية
نقليهم فى الزيت بس مجرد لون مش تسوى كاملة
بشكل ده
نشوح البصل مع الثوم والجنزبيل ومعلقة زيت 
نقطع الصدور قطع فى حجم الاجناح 

الخضار عشان يتشوى


نضيف عليهم ملح فلفل زعتر زيت ويدخل الفرن لحد ما يتشوى

الخضار بعد الشوى
وهنا بعد ما شلت قشر الفلفل والطماطم

نقطع الخضار

 
 نضفهم على الفراخ

 
الصوية صوص وصوص المحار والكاتشب مع الهوت صوص
نضيف كل انوع الصوصات على الفراخ ونتركهم على نار هادة لمدة 5 دقائق
شكل الفراخ بعد السوى

الشكل من قريب
 

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :