فراخ على الطريقة الهندية
المكونات
اى قطع من الفراخ انا عاملة صدور واجناحة
البهارات
معلقة كبيرة من كل نوع
كارى +زعتر +فلفل +بصل بودر +ثوم بودر +بهارات فراخ شوية ملح بسيط
ربع فنجان من كل نوع الصوية صوص +صوص المحار +كاتشب وهوت صوص
وخضار مشوية فى الفرن عبارة عن فلفل الو ان وطماطم وبصل
زيت للقلى ودقيق للتتبيل
بصل +5 فص ثوم مفروم +قطع من الجنزبيل
وربع كوب ماء
المكونات
اى قطع من الفراخ انا عاملة صدور واجناحة
البهارات
معلقة كبيرة من كل نوع
كارى +زعتر +فلفل +بصل بودر +ثوم بودر +بهارات فراخ شوية ملح بسيط
ربع فنجان من كل نوع الصوية صوص +صوص المحار +كاتشب وهوت صوص
وخضار مشوية فى الفرن عبارة عن فلفل الو ان وطماطم وبصل
زيت للقلى ودقيق للتتبيل
بصل +5 فص ثوم مفروم +قطع من الجنزبيل
وربع كوب ماء
هنا الفراخ من الصدر والاجناح
نتبله بالبهارت بس نخلى من كل نوع ربع معلقة للدقيق
شكل الفراخ بعد نصف ساعة
وهنا الدقيق مع التوابل
الفراخ مع الدقيق شوية
نقليهم فى الزيت بس مجرد لون مش تسوى كاملة
بشكل ده
نشوح البصل مع الثوم والجنزبيل ومعلقة زيت
نقطع الصدور قطع فى حجم الاجناح
0 التعليقات:
إرسال تعليق
ضع تعليقك هنا