بيكاتا فراخ بالمشروم من ام سارة







بيكاتا فراخ بالمشروم
المقادير
صدور فراخ+ملح وفلفل ومسطردة+2ملعقة دقيق+بصل مبشور+مشروم مقطع+شوربة اومكعب مرق+كريمة لباني
الطريقة
اولا نتبل صدور الفراخ بالملح والفلفل وشوية مسطردة ثم نرش عليها الدقيق ونقليها في طاسة فيها زبدة علي زيت وبعد كدة اشيل الفراخ علي جنب وفي نفس الطاسة اضع البصل المبشور واشوحه ثم اضع المشروم واقلبه تقلبتين ثم اضع الشوربة واسيبها تغلي غلوة واضع عليها الفراخ وفالاخر اضع الكريمة واقلبها شوية لحد مايكون الصوص تقيل ثم تقدم


0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :