سمك فيليه بصوص الكريمة والليمون من سارة عبد السلام

سمك فيليه بصوص الكريمة والليمون


مقادير تتبيلة السمك

1 كيلو سمك فيليه مقطع قطع كبيرة
معلقة كبيرة ثوم مفروم
معلقة صغيرة بابريكا
1/2 معلقة صغيرة بودرة ثوم
1/2 معلقة صغيرة بودرة جنزبيل
عصير 2 ليمونه
ملح وفلفل أسود

لطبقة الدقيق


2 كوب دقيق

2 معلقة صغيرة بودرة ثوم


لخلطة الكريمة


500 مللي كريمة
فص ثوم مهروس
1/2 معلقة صغيرة بودرة ثوم
عصير 2 ليمونة
رشة جوزة الطيب
ملح وفلفل أسود


الطريقة

نخلط كل مكونات تتبيله السمك وسيب السمك يتبل نص ساعة، نخلط الدقيق وبودرة الثوم ونغطي كل قطع السمك بالدقيق ونقليها لحد ما تبقى ذهبي في شوية زيت، نرص السمك في طبق الخبز، نسخن الكريمة ومعاها الثوم وكا التوابل وفي الآخر خالص نضيفلها الليمون، نغطي السمك بخلطة الكريمة وندخله الفرن على نار حامية لحد ما الوش يبقى ذهبي


وبالهنا والشفا

1 التعليقات:

eman يقول...

نسخن لكريما ام نخلطها مع بقية التوابل على البارد ونضيفها على الفيلية مع بقية المكونات

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :