باستا بالتونة والمشروم والكريمة من رحاب البارودي


تجربه تستحق الاعادة اكتر من مرة انصح بها كل احبائى بجد بجد سهلة جدا مغذيه للاطفال جدا سرييييييييييييعه للامهات العاملات وكمان واهم حاجة شهية جدااااااااااااااااا
المكونات :
60 جرام زبدة .
• 1 ملعقة طعام زيت زيتون .
• بصلة مفرومة .
• 1 فص ثوم مهروس .
• 125 جرام مشروم طازج مقطع شرائح .
• 1 كوب كريمة .
• علبة تونة بوزن 450 جرام مصفاة ومفتتة .
• 1 ملعقة طعام عصير ليمون .
• 1 ملعقة طعام بقدونس مفروم .
• 500 جرام باستا اي شكل .


الطريقة :


1) سخني الزيدة في مقلاة كبيرة وأضيفي لها البصل والثوم وقلبيه حتى النضوج . أضيفي المشروم وقلبيه لمدة دقيقتين ثم اسكبي عليه الكريمة واتركيه ليغلي وقللي الحرارة واتركيه على النار حتى يغلظ .

(2) أضيفي له التونة المفتتة وعصير الليمون والبقدونس وتبليه بالملح والفلفل وقلبيه .
(3) تبلي الصلصة بالملح والفلفل والفلفل الأحمر ثم أضيفي له البقدونس وقلبيه قليلا وارفعيه عن النار .
(4) اسلقي الباستا في ماء مملح حتى ينضج ثم صفيه من الماء واخلطيه مع الصلصة المحضرة في قدر على النار وقلبيه لمدة دقيقة ثم قدميه

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :