فتة المكدوس من ام سارة



فتة المكدوس

اقطع الباذنجان صغير وارش عليه ملح وبعدين انشفه واحطه فالدقيق عشان ميشربش زيت



 وبعدين اقليه

 واقطع شوية عيش لبناني واقليهم فالزيت او ادخله الفرن يتحمر


 واعمل الصوص عبارة عن زبادي علي معلقة طحينة وتوم ونعناع وملح وشوية خل




واعصج لحمة مفرومة واضع عليها عصيرطماطم
 


بعد مااخلص اللحمة المتعصجة اضع عليها الباذنجان المقلي واقلبهم




واجيب طبق واحط العيش وفوقه اللحمة مع البتنجان وفوقهم صوص الزبادي هي المفروض بتتعمل بطريقة مختلفة شوية واللي عايز يحطلها ارز بس انا بحبها كدة





0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :