دجاج بالكاري والارز بالكاري

الفراخ بالكارى والرز بالكارى 

 
المقادير
نص فرخه
فلفل
طماطم
بصل
وبهارات
كاري
ملعقة صغيرة كركم
ملعقة سمن

الطريقه
نقطع كل  المقادير الفلفل والطماطم والبصل  قطع صغيره ونشوحها فى السمنه وبعدين نحط الفراخ ونضع عليها التوابل والكاري  ونضيف قليل من الماء لحد ما تستوى وبعد كده نطلعها ونحمرها فى الفرن تحت الشواية
طريقه الرز
نقطع نفس المكونات اللى فاتت  ( البصل والطاطم والفلفل ) ونحط عليهم الكاري الكركم ونشوحهم فى السمنه  ثم نضيف 2 كوب ماء  
ثم نغسل الارز ونضيفه للماء بعد ما يغلي 
ونتابعه وهدئ النار حتى يتم النضج
نقدمه مع الدجاج بالكاري 


0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :