فراخ كاتشتورا من memy elsayed



فراخ كاتشتورا:

المقادير:
فرخه اى وزن واى نوع
بصله كبيره --3فصوص ثوم مفروم--عصير طماطم او ممكن صلصه --طماطم مقطعه
زيتون مخلى مخلل اى نوع حسب الرغبه
ملح وفلفل--نص كوب ماء لعصير طماطم ولو استعملنا صلصه يبقى كوب ماء
عصير لمونه كبيره --وممكن نحط بصل مخلل او جزر مخلل مع الزيتون حسب الرغبه

انا استعملت زيتون فقط

الطريقه:

 الفرخه تغسل كويس وتقطع على 8 قطع وممكن تشفيها من


 الجلد حسب الرغبه

نقطع البصل ونشوحه فى السمن والزيت ومعاه 3 فصوص ثوم


 مفرومين

تضع قطع الفراخ ونشوحها كويس

ونضع الملح والفلفل ونخلى الليمون فى نص التسويه

وبعد ما نشوح الفراخ وتاخد اللون الدهبى

نضع الطماطم المقطعه شرائح ونص كوب عصير طماطم
 

ونتركها تغلى شويه ثم نضع عصر الليمونه

وعند اقتراب السوا ونلاحظ انها شربت الصوص نضع الزيتون 
 
المخلى ونقلبه مع الفراخ ويغلى غلوه ونطفى النار

ونقدم اشهى طبق فراخ كاتشتورا




0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :